Tää on yhdistelmä kahdesta eri reseptistä, joista toinen on Kinuskikissalta ja toinen Pirkan parhaasta keittokirjasta. Muokkailin molempia hieman.

Mansikkahyytelö-suklaakakku

Pohja:

150 g digestivekeksejä

75 g keijumargariinia

1/4 dl sokeria

Täyte:

400 g pakastemansikoita

2 rkl sokeria

1 prk GoGreen vaniljakastiketta

4 liivatelehteä

Suklaaosa:

2 dl GoGreen Vispiä

1 dl Sunnuntai Vispiä

½ dl sokeria

200 g tummaa suklaata

Murenna digestivekeksit ja sulata margariini. Sekoita keskenään digestivemurska ja sokeri ja lisää sula margariini. Painele seos vuoan pohjalle. Laita pohja jääkaappiin.

Sulata mansikat mikrossa ja siivilöi neste pois. Sekoita mansikoihin sokeri ja vaniljakastike. Lämmitä mansikoiden neste ja liuota siihen liivate. Sekoita liivateseos mansikoihin ja kaada pohjan päälle. Laita jääkaappiin ja anna kovettua pari tuntia.

Sulata suklaa ja vatkaa vipsit vaahdoksi. Sekoita vaahtoon suklaa ja sokeri. Kaada vuokaan ja anna seistä jääkaapissa seuraavaan päivään.