Tänään olin shoppailemassa. Tarkotus oli ostaa kengät ja ne löysinkin jo viidennestä kaupasta. Mietin itse asiassa jopa kahtien kenkien ostoa, mutta päädyin toisten kenkien sijaan ostaa uuden keittokirjan. Niitähän ei ole koskaan liikaa.

Alotin shoppailun Citymarketista, josta ostin ruokaa. Olin jo valmiiksi kattonut sieltä yhdet sopivan näköset kengät, mutta niin siinä vaan kävi, ettei ne mahtuneet jalkaan. :/ Lapsille ostin tuolta parit hanskat.

Seuraavaksi menin Robin Hoodiin. Turha reissu kenkien suhteen, mutta löysin sieltä punaista Novita Mambo -lankaa tarjouksesta ja koska mulla on tuolla mustasta Mambosta alotettu kaulaliina kesken, ajattelin että voin purkaa sen ja tehdä siihen raitoja tuosta punasesta. Löysin myös Alice Cooperin kokoelmalevyn alehyllystä, hintaa 3 euroa ja sekin lähti mukaan. En oo hirveesti Cooperia kuunnellut, mutta tuossa oli Poison ja se on hyvä biisi ja kun se nyt oli noin halpakin... :D

Seuraavaksi siirryttiin kauppakeskukseen. Ensin kävin Mekassa, joka on tarjouskenkiä myyvä kauppa. Eipä näkynyt sopivan näkösiä kenkiä ja seuraavaksi kävelin sitten Zatzaan. Zatzassa oli aika ihania kenkiä, mutta aika suolanen oli hintakin, joten skippasin nekin.

Viimein kävelin erittäin epäluulosena Aleksi 13:staan. Muistelin edellisiltä käynneiltä, että sielläkin on aikas hinnakasta. Siellä kuitenkin oli joku tarjousaika ja löysin sieltä aika hienot kengät hintaan 25 euroa. Lähtöhinta noilla oli 50 euroa eli puoleen hintaan ne oli. Ne sitten hypähti koriin ja ostin ne. :)

Noissa on vielä vetoketju tuolla toisella sivulla, joten ei tartte noitten nauhojen kanssa tapella. Kattelin tuolla tosiaan toisiakin kenkiä, mutta sitten muistin, että Suomalaisessa on -70% -päivät ja niinpä siirryin sinne.

Sieltä matkaan tarttui Keskiaikainen Keittokirja (kirjoittajaa en nyt muista). Hintaa sillä oli 12 euroa eli ei paha. Uusin Nemi-albumikin oli vähällä lähteä matkaan, mutta en sitten kuitenkaan viittinyt siitä kymppiä pulittaa.

Takki pitäis vielä ostaa. Se saa kuitekin odottaa seuraavaa tukipäivää, nyt on budjetti tälle kuulle käytetty.