Tällä kertaa en tiennyt, että tästä tulee mutakakku. Ohje oli Kotikokin sivuilla nimellä tahmea suklaakakku, mutta lopputulos oli mutakakku. Muokkasin tätä hiukan, lisäsin kaakaojauhetta ja jätin vaniljasokerin pois, koska en löytänyt sitä tähän hätään. :)
Tahmea suklaakakku
100 g voita
2½ dl sokeria
2 kananmunaa
1½ dl vehnäjauhoja
4 rkl kaakaojauhetta
Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kaakaojauhe jauhojen joukkoon. Lisää varovasti käännellen sula rasva ja sen jälkeen kuivat aineet. Kaada 24-senttiseen vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.
Seuraavan kerran, kun teen tätä, laitan tämän pienempään vuokaan. Niin sisuksesta tulee vielä valuvampi ja mutakakkumaisuus vain korostuu.
Kommentit