Tällä kertaa en tiennyt, että tästä tulee mutakakku. Ohje oli Kotikokin sivuilla nimellä tahmea suklaakakku, mutta lopputulos oli mutakakku. Muokkasin tätä hiukan, lisäsin kaakaojauhetta ja jätin vaniljasokerin pois, koska en löytänyt sitä tähän hätään. :)

1262977036_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tahmea suklaakakku

100 g voita

2½ dl sokeria

2 kananmunaa

1½ dl vehnäjauhoja

4 rkl kaakaojauhetta

Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kaakaojauhe jauhojen joukkoon. Lisää varovasti käännellen sula rasva ja sen jälkeen kuivat aineet. Kaada 24-senttiseen vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Seuraavan kerran, kun teen tätä, laitan tämän pienempään vuokaan. Niin sisuksesta tulee vielä valuvampi ja mutakakkumaisuus vain korostuu.