Olen joskus tehnyt kinkku-juustosarvia, mutta ihan oikeat juustosarvet olivat vielä tekemättä. Kukkakaaligratiinista jäi kuitenkin yli juustoa, niin päätin kokeilla. Ohjeen löysin Pirkan Parhaasta keittokirjasta, jota muokkasin kuitenkin hieman eli vaihdoin maidon veteen ja tuorehiivan kuivahiivaan.

1281607754_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Juustosarvet

7½ dl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

200 g margariinia

2 dl vettä

1 pss kuivahiivaa

200 g emmental-mozzarella-juustoraastetta

1 kananmuna

Sekoita suola vehnäjauhoihin. Nypi sekaan rasva ja kuivahiiva. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina jauhotetulle pöydälle ja kauli levyksi. Leikkaa levystä kolmioita. Jaa juustoraaste kolmioiden päälle ja rullaa sarviksi. Laita liinan alle kohoamaan n. puoleksi tunniksi. Paista 225 asteessa 10 minuuttia.

Näistäkin tuli hyviä. Yhteensä tästä satsista tuli pellillinen eli 12 kpl.