Tein lapselle kakkua suklaakääretorttupohjilla ja jouduin leikkaamaan pohjia, että sain kakun mahtumaan tarjottimelle. Niinpä käsissäni oli muutama pala kakkupohjaa eikä mitään hajua mitä niillä tehdä. Päätin kuitenkin innovoida ja niinpä syntyi

Wannabe-charlotta

1 suklaakääretorttupohja palasina
8 liivatelehteä
4 dl kermaa
400 g rahkaa
1 pussi pakastemansikoita (n. 800 grammaa)
1,5 dl sokeria
2 rkl vaniljasokeria

Vuoraa n. 3 litran kulho kelmulla ja asettele pohjalle kääretorttupohjan palat. Laita liivate likoamaan pieneen määrään kylmää vettä. Sulata mansikat ja erota mansikat mehusta. Vatkaa kerma ja lisää siihen rahka. Kuumenna mansikkamehu ja liuota siihen liivate. Sekoita rahka ja liivateseos ja kaada sekoitus kulhoon torttupohjan päälle. Jos torttupohjaa jää yli, asettele palat sekoituksen päälle. Siirrä astia jääkaappiin hyytymään vähintään 12 tunniksi. Kumoa lautaselle ja tarjoile.


Kaunis se ei ole, mutta maku oli taivaallinen.