Ohjeen keksasin omasta päästä syödessäni kinkkuhyrriä ystävän luona.

Pitsahyrrät (n. 20 kpl)

Pohja:

2 dl vettä

2 tl kuivahiivaa

2 rkl öljyä

1 tl suolaa

1 tl oreganoa

4 dl vehnäjauhoja

Täyte:

1 dl silputtua purjoa

1 paprika

100 g kinkkusuikaleita

100 g salamisuikaleita

30 g sinihomejuustoa

2 rkl ketsuppia

100 g juustoraastetta

Tee ensin pohja eli sekoita aineet keskenään taikinaksi, vaivaa ja anna kohota. Kun taikina on kohonnut, tee siitä pari senttiä paksu levy ja levitä päälle ketsuppi niin, että yhteen reunaan jää tyhjä tila. Levitä ketsupin päälle muut täytteet juustoraastetta lukuunottamatta. Rullaa levy niin, että tyhjä reuna jää viimeiseksi. Leikkaa rullasta parin sentin palasia, jotka käännetään kyljelleen. Laita niiden päälle juustoraaste ja paista 225 asteessa n. 10 minuuttia.

1257245908_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näistä tuli hyviä, meni kaupaksi heti. Sisältöä voi tietysti vaihdella oman maun mukaan.