Lapset oli eilisillan ja tän päivän mumminsa luona ja sinä aikana tapahtu kummia. Saatiin maalattua lastenhuoneen seinät.

Jo pari vuotta sitten ihanan kakkaepisodin seurauksena tippui lastenhuoneesta kahdelta seinältä tapetit, jotka edellinen asukas oli sinne asentanut. Niinpä nuo seinät on jo pari vuotta olleet inhottavan beiget. Ne seinät, joilla ei ollut tapetteja, oli haaleanvihreät.  Meidän on PITÄNYT maalata toi huone jo aikoja sitten, mutta eipä oo saanu aikaseks. 

Eilen sitten ukko innostu ja sai mutkin innostumaan. Eilisilta teipattiin ja telattiin ja tänään ukko oli mun duunissa ollessa telannu sen uudestaan. Tänään penslasin vielä kukkaset seinään ja valmis! Tässä lopputulos:

1244296018_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

On vähän tumma toi kuva, mutta pohjavärinä tollanen ihanan pirtee vaaleenvihree ja sen päällä vapaalla kädellä maalattuja kukkasia.

Yritin mallata ton seinän värin samaks kuin sen haaleanvihreän tuomalla jopa niitä värilippusia kotiin. Epäonnituin surkeasti ja maalattiin sitten nekin seinät.

Tuli ainakin omasta mielestäni tosi nätti ja jos ei kelpaa lapsille (jotka ei oo vielä tulleet kotiin) niin muutan sinne ite.