Tähän soveltelin reseptejä, joita löysin googlaamalla.
Kalavoileipäkakku (n. 15 hengelle)
1 paketti Iso Paahto -paahtoleipää
1 dl maitoa kostutukseen
Täyte 1:
1 purkki tonnikalaa öljyssä
1 purkki (150 g) ranskankermaa
1 maustekurkku pieninä kuutioina
Täyte 2:
200 g lämminsavustettua lohta
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 tl sitruunapippuria
Päälle:
300 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g valkosipulituorejuustoa
75 g ranskankermaa
Sekoita täytteiden aineet keskenään. Leikkaa leivistä reunat pois. Jaa kolmeen osaan ja lado ensimmäinen osa tarjottimelle parijonoon. Kostuta ja levitä päälle ensimmäinen täyte. Lado toinen osa, kostuta ja levitä päälle toinen täyte. Lado kolmas leipäkerros ja kostuta. Sekoita keskenään päällysaineet ja levitä kakun päälle.
Itse käytin koristeluun pussillisen katkarapuja, paprikasilppua, kurkkua ja tomaattiruusukkeita. Voi käyttää myös juustoraastetta, kylmäsavulohta ruusukkeina, lämminsavulohta tms.
Kommentit