Rupesi tekemään mieli jauhelihapihvejä ja koska pitsasta jäi yli juustoa, muokkasin taas reseptiä ja tein näistä juustotäytteisiä. Alkuperäinen resepti on Aura Liimataisen Parasta Kotiruokaa -kirjasta.

Juustotäytteiset Jauhelihapihvit

400 g jauhelihaa

3/4 dl korppujauhoa

1½ dl maitoa

1 sipuli

1 valkosipulin kynsi

1 kananmuna

1 tl suolaa

2 tl grillausmaustetta

1 tl mustapippuria

100 g vahvaa juustoa

Sekoita korppujauho maitoon ja anna turvota n. 15 minuuttia. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Sekoita ne mausteiden, jauhelihan ja korppujauhoseoksen kanssa taikinaksi. Tee puolesta taikinasta ohuita pihvejä ja ripottele niiden päälle juustoa. Tee lopusta taikinasta pihveille kannet ja paista 225 asteessa 15-18 minuuttia.

Itse tein tämän tänään tuplana. Toisessa satsissa oli täytteenä emmental-mozzarella-raastetta ja toisessa sinihomejuustoa paloina. Oli oikein hyviä molemmat.