Tällaisia tänään jälkkäriksi.

1243170279_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Korvapuustit

2½ dl maitoa

1 pussi kuivahiivaa

1 kananmuna

1 tl suolaa

3/4 dl sokeria

2 tl kardemummaa

6½ dl vehnäjauhoja

100 g Flora Culinessea

Väliin:

75 g margariinia

3 tl kanelia

4 rkl sokeria

1 kananmuna voiteluun

Lämmitä maito 45-asteiseksi ja vatkaa sen joukkoon suola, sokeri, muna, hiiva ja kardemumma. Lisää vehnäjauhot pikkuhiljaa ja vaivaa taikinaa samalla. Lisää lopuksi Flora ja vaivaa vielä hetki. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi. Kaulitse taikinasta kaksi samankokoista levyä ja levitä päälle täyteaineet. Kieritä levyt pötköiksi ja leikkaa siitä kolmion muotoisia paloja. Nosta kolmiot pitkälle ehjälle kyljelleen ja paina korvapuustin muotoon. Anna kohota leivinliinan alla vielä n. 15 minuuttia. Voitele munalla ja ripottele halutessassi päälle raesokeria. Paista 225 asteessa n. 12 minuuttia.