Syksy on taas lopuillaan ja suppilovahveroita löytyy edelleen. Siksipä teinkin sienipiirakkaa, tällä kertaa itselleni oudolla ohjeella. Muokkasin ohjetta hiukan, poistin purjon ja lisäsin sipulin ja juustoraasteen määrää.

Sienipiirakka

150 g rasvaa
2,5 dl vehnäjauhoja
3 rkl kylmää vettä
1 dl juustoraastetta
ripaus suolaa

Täyte:
2 sipulia
200 g sieniä
1 paprika
2 munaa
2 dl kermaa
suolaa ja pippuria
1 dl juustoraastetta

Sekoita pohjan aineet yhteen ja levitä vuokaan. Paista pohjaa 225 asteessa 10 minuuttia.
Kuullota pannulla sienet, sipuli ja paprika ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kerma ja munat ja kaada seos vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista piirakkaa 225 asteessa 15 minuuttia.