En sitten vieläkään oo muistanu ostaa niitä korppujauhoja (harva pää...), joten tästäkin tuli gluteeniton.
Tomaatilla täytetty lihamureke
400 g jauhelihaa
2 valkosipulinkynttä pienittynä
1 kevätsipuli pilkottuna
1 kananmuna
1 tl suolaa
1 tl chilimaustetta
½ prk (n. 150 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 tl pizzamaustetta
Sekoita jauheliha, valkosipuli, sipuli, muna, suola ja chilimauste keskenään taikinaksi. Muotoile puolesta taikinasta leivinpaperin päälle levy ja kaada sen päälle tomaattimurska ja pizzamauste. Tee lopusta taikinasta levy ja aseta päälle. Paista uunissa 175 asteessa n. 20 minuuttia.
Tästä tuli aikas hyvää, tosin olis saanu olla vielä vahvemman makunen perunamuussin kanssa tarjottavaksi. Tätä täytyy tehdä uudestaan.
Kommentit