Tähän soveltelin reseptejä, joita löysin googlaamalla.

Kalavoileipäkakku (n. 15 hengelle)

1 paketti Iso Paahto -paahtoleipää

1 dl maitoa kostutukseen

Täyte 1:

1 purkki tonnikalaa öljyssä

1 purkki (150 g) ranskankermaa

1 maustekurkku pieninä kuutioina

Täyte 2:

200 g lämminsavustettua lohta

100 g maustamatonta tuorejuustoa

2 tl sitruunapippuria

Päälle:

300 g maustamatonta tuorejuustoa

50 g valkosipulituorejuustoa

75 g ranskankermaa

Sekoita täytteiden aineet keskenään. Leikkaa leivistä reunat pois. Jaa kolmeen osaan ja lado ensimmäinen osa tarjottimelle parijonoon. Kostuta ja levitä päälle ensimmäinen täyte. Lado toinen osa, kostuta ja levitä päälle toinen täyte. Lado kolmas leipäkerros ja kostuta. Sekoita keskenään päällysaineet ja levitä kakun päälle.

Itse käytin koristeluun pussillisen katkarapuja, paprikasilppua, kurkkua ja tomaattiruusukkeita. Voi käyttää myös juustoraastetta, kylmäsavulohta ruusukkeina, lämminsavulohta tms.