Oli pakko saada käytettyä eilisestä rahkasta jääneet vadelmat ja tässä tulos.
Vadelmasuklaakakku
1 dl öljyä
1 dl kaakaojauhetta
1½ dl sokeria
½ tl vanilliinisokeria
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
100 g vadelmia (pakaste)
Sekoita ainekset keskenään taikinaksi. Kaada taikina voideltuun vuokaan. Paista 175 asteessa 20 minuuttia.
Kuten tarkkasilmäisimmät huomaavat, tämä on muunneltu versio Amerikkalaisesta Mutakakusta. Tästä tuli vähän liiankin hyvää, meinaa viedä kielen mennessään. :)
Vuokana käytin matalareunaista piirakkavuokaa ja se soveltuikin tähän erittäin hyvin. Ajattelin jo julistaa tuon lasipohjaisen irtopohjapiirakkavuokani huonoimmaksi ikinä, mutta tähän se oli käyttökelpoinen. :)
Kommentit